Forside Hvem er
Peter Kjærulff
Bøgerne Læs Forord

Kurser og
Foredrag

Praktiske
Oplysninger
Den
Forbandede
Ring
 

WEEKEND-KURSER og temadage

Vinter 2017 - Forår 2018

v. PETER KJÆRULFF

 
Hilsen

Til alle jer derude, som jeg ser på mine kurser, og som jeg sjældnere ser. Jeg kan tænke mig, at jeg må have mødt mange af jer (der er omkring 200, der får denne mail) på mine mange rejser rundt i landet, før Fogh Rasmussen-regeringen slog benene væk under Folkeuniversitetet og oplysningsforbundene. Mange af kurserne var dengang deciderede musikkurser, og musik har altid været min hjertesag. Min oplevelse af musikalske sammenhænge har gradvis ført mig ind i en kortlægning af menneskets bevidsthed. Hvem skulle nu have troet, at man kunne dette via musik, men på den anden side giver det jo logisk mening, at der er tale om ”en bevidsthed”, der har skrevet musikken. Hvis man så sammenligner forskellige bevidstheders (komponisters) opfattelse af livet, er der tydeligt samstemmende træk, og forbinder man disse til mytesproget og drømmesproget, lukker der sig en verden op, man ikke havde ventet at finde lige der. En blomsterhave af oplevelsesfacetter. Menneskets bevidsthed er i sandhed fantastisk.

Så mine kurser er fortsat en fusion mellem musikoplevelse og kortlægning af den menneskelige bevidstheds fascinerende funktioner, som alle jo kan genkende fra deres hverdag.

Dette er, hvad jeg sådan går og laver lige nu. Det hele – hele forskningsprocessen - bliver omhyggeligt skrevet ned i Ringbærerens Dagbog undervejs.

     
Københavnerkurser om musik og bevidsthed   Weekend-kurser lørdag søndag 10-16, pris kr. 850.
Temadage om menneskets bevidsthed, musik, drømme etc. lørdage 11-16, pris kr. 400

Alle kurser og temadage afvikles hos Leo Milgrom, Nørrebrogade 58 II TH (tlf. 2680 8210 hvis der er problemer med dørtelefonen).

Tilmelding peter@ringbearersdiary.com eller til min forlægger Ulla Qvistgaard tlf. 77 34 18 65

 

     
13-14 januar Musik og bevidsthed  
27 januar Temadag  
10-11 februar Musik og bevidsthed  
24 februar Temadag  
10 - 11 marts Musik og bevidsthed  
24 marts Temadag  
7 - 8 april Musik og bevidsthed  
21 april Temadag  
5 - 6 maj Musik og bevidsthed  
19 maj Temadag  
2 - 3 juni Musik og bevidsthed  
16 juni Temadag  
30 juni - 1 juli Musik og bevidsthed  
14 juli Temadag  
 
Sidst opdateret 16 december 2017. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

 

Til Toppen